07.05.2014 Thung Wualaen

Der er stadig liv i mig 😀Men der er gået saltvand og ekstrem meget kvalitets tid i den.

Jeg kom afsted lørdag den 26 og kørte til Krathuap Kirikan hvor jeg snuppede en overnatning, jeg kunne godt have kørt hele vejen hertil som kun ligger 190 kilometer længere sydpå, men jeg ville slappe af og undgå stress som er nemt at få når man er selvkørende. Så allerede klokken 14 kunne jeg snuppe mig en velfortjent lur og et lige så velfortjent bad og nyde den køligere luft og udsigten der er pragtfuld siddende oppe på 5 sal med en kølig kun iført underrør :-O
Næste formiddag trillede jeg lige så stille og roligt mod Thung Wualean hvor jeg har opholdt mig siden og virkelig nyder det, lungerne har fået fred og ro langt væk fra den røgfyldte hverdag, ja selv et rygestop er det blevet til, så det går vældigt…….

Men ‘desværre’ blev freden forstyrret allerede tirsdag hvor Jeff med dame + en veninde til dem ankom, de blev indlogeret samme sted som jeg og ville hurtigt ned til stranden så deres to hunde kunne blive afkølet efter den lange køretur. Og her fandt jeg ud af hvad Jeff’s opfattelse af strandhygge indebar, på fem timer fik han hældt 10 øl ned inden han returnerede til bungalowen hvor han gik i krig med en flaske whisky, hold kaje det er kedeligt !!

Så de følgende 4 dage forsvandt jeg for ikke at spilde min tid på sådan et liv, jeg fik kørt rundt for at se efter et hus til en rimelig pris, men af en eller anden grund er de huse der er til leje fuldt møbleret med alt inklusive – ja selv internet, til en sindssyg høj pris. Den billigste pris jeg har fundet til nu er 9.000 Bth pr måned, og det ligger tæt på den mest befærdede vej ned til stranden, så det er slet ikke interessant for mig, andre men dyrere huse til 13.000 Bth blev der også set på, men igen ikke noget for mig.

Det slog mig lidt ud af kurs og gjorde at jeg ligesom glemte at kigge mere, men i stedet for udforskede omegnen og havde det pragtfuldt kørende rundt og hygge big time. Her er utroligt frugtbart og smukt med palmerne over alt og veje der er væsentlig bedre end i Kanchanaburi, og så gør det jo heller ikke noget at man for det meste kan spise meget billigt :-D, så jeg har det fantastisk.

Gæsterne kørte gudskelov hjem igen så jeg kunne få lidt fred, men det endte selvfølgelig med et skænderi mellem dem på grund af drukken, den medbragte veninde havde pludselig ikke noget sted at sove og kom luskende med en lille håndtaske. Kan jeg sove hos dig spurgte hun, Jeff er så fuld og fylder hele sengen så jeg ikke kan være der, nej det kan du ikke svarede jeg, men nu skal du bare se sagde jeg og lejede en bungalow til hende og gav hende nøglen, den faldt sgu ikke i god jord kunne jeg se da hun duknakket forsvandt ind i bungalowen mumlende noget om at hun ikke kunne sove alene :-O

Om jeg afværgede et angreb ved jeg ikke, men jeg har som altid en mistanke når sådan noget sker og har det godt med det. Og det var nok rigtigt klogt af mig, for min ven ( hende der kørte med da Jørgen og Ying var her ), ringede pludselig og sagde hun sad i en bus og ville komme samme dag, pludrede om mit helbred og mit dårlige knæ der skulle behandles uden beregning. Hun betalte selv for turen herned og hjem igen og nægtede at tage imod penge, selv et forsøg på at ubemærket lægge penge i hendes taske blev opdaget, og pengene lagt på køleskabet kunne jeg se da jeg kom hjem efter at have kørt hende ti toget i Chumpon.

Det gav så lige 4 pragtfulde dage inden hun tog hjem igen med mange timer på stranden og lige så mange timer i vandet hvor vi svømmede og havde det sjovt og hyggeligt, timer rundt omkring for at se hvad der gemte sig bag det næste sving og på opdagelse i Chumpon hvor vi spiste de mest underlige steder, så jeg har dælme et pragtfuldt liv fuld af uventede oplevelser 😀

Men jeg er nødt til at være lidt seriøs omkring et sted at bo, for jeg er nødt til at køre hjem igen på søndag, et besøg på Immigrationen venter.

Så om i hører mere fra mig mens jeg er her ved jeg ikke, der er ikke Wifi hvor jeg bor og der er lidt langt til et sted hvor det findes, men jeg skal selvfølgelig nok fortælle mere når jeg kommer hjem igen.

Pen.

Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There are 4 comments on this post
 1. Anonym
  oktober 10, 2014, 12:55 pm

  😉 Er du faldet i søvn ???

 2. Anonym
  juli 30, 2014, 6:30 am

  Gad vide om den dovne pensionist er limet fast i hængekøjen, ude og jagte kvinder eller slet ikke oplever noget i sin nye resident ??

 3. Anonym
  maj 13, 2014, 6:48 am

  Prachuap Khiri Khan er nu ellers et dejligt og fredeligt sted. Og da vi boede 1 md. på Golden bits var vi alene hele ugen og så lørdag dukkede der en del Bangkokkere op. men dygtig ung mand uden røg huraeee. MVH Ove

 4. Anonym
  maj 12, 2014, 1:13 pm

  Har du aldri tængt på den anden side af vandet helt nede syd på, men kender dog ikke priser, men god jagt. MHV

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.