20.05.2014 Svar Til Ove

Det er ikke muligt at lægge billeder op i en kommentar, så du får et helt indlæg for dig selv Ove.

Samtidig er det en ydmyg tak for alt det dig og Lillemanden har givet mig, ikke kun materielle ting som alt den mad jeg fik med hjem fra jule besøget og det i har sendt mig, alle de Caminante du så rundhåndet har givet mig, og ikke at glemme det halve kilo ost Lillemanden så modigt sendte med posten herude, for hulen det smagte gudeskønt, tusind tak for alt det. Men også jeres omtanke der konstant giver mig en følelse af tryghed, og får mig til at føle knap så ensom når jeg er i modvind, tusind tak for det også !!

Men tilbage til dit spørgsmål :

Ja det har da været en hærlig tur, synd at rejsemakkeren har forladt dig, Er de frække aber stadig rundt og på bjerget i Prachuab ? og når du siger til venstre var det så over broen, der var mange gode thai steder dengang vi var der, og jeg vil nu kalde det en mindre provinsby, men den er sikkert vokset, vi boede 1 nat på hotel Hadthong fordi at der hvor vi boede var forudbestilt, men vores vært betalte da. men det må jo være tæt på hvor du boede såvidt jeg kan se på molen. Mvh Ove

Ja det er sgu en skam at hun er rejst, at rejse med en der deler ens egne interesser, og uden opfordring selv forklarer hvad hun selv finder ud af er guld værd, det kunne være jeg skulle køre ud og snakke lidt med Buddha og fedte lidt :–D

Når du læser om resten af turen forstår du hvad jeg mener !!!!

Klik på billede for større billede.Der var et hav af aber alle vegne omkring bjerget og ude på gaderne omkring det, men jeg indrømmer blankt at det ikke interesserer mig så meget, så ingen billeder af det. Og ja det var over broen som nu er noget uhumsk og mere eller mindre overtaget af muslimske fiskere, så der var ikke så rart, kun et hotel så nyt og pænt ud, resten af dem vi så var enten lukkede eller meget slidte og vi så kun et par få usle små spisesteder på vejen ud til Khao Ta Mong Lai hvor vi spiste. Det var også på vej til at blive et muslimsk område, men restauranten var Thai, så pæn og ren, (iøvrigt nægtede Thip at spise hvis hun ikke mente der var rent nok !!), en flot udsigt ud over vandet og rimelige priser 😀

Nede ved vandet er der ikke så mange muligheder for at bygge, folk holder fast ved deres huse så der kun er måske 5 større hoteller dernede, ellers små hyggelige homestay hvor den billigste pris jeg så var 290 Bht, så yderst rimeligt. Nu er det først i år jeg har været der, så jeg ved ikke hvor meget den er vokset, men fra vandet og op til hovedvejen var der bygninger alle vegne, så jeg ved ikke hvor meget den er vokset, måske kortet kan fortælle dig lidt ??

 Pen.


Comments
Share
Pen i Filippinerne

Pen

There is 1 comment on this post
  1. Anonym
    maj 20, 2014, 7:21 am

    Ja mange tak for de pæne ord, og de er da gengæld har jo været hyggeligt, det er jo dejligt når man finder nogen man kan mobbe lidt, Ja ser ud til at byen har udvidet sig lidt, og 10 Golden bits var der hvor vi boede, Ja de aber er jeg nu heller ikke vild med, og når vi gik forbi skulde man holde godt fast i tasker, og flere gang kom der folk og plantede fine blomster i kummer på broen og dagen efter sad aberne og ødelagde det hele. Ja jeg mener ikke der var mange muslimer da vi var der og alle de små palmehytte resturanter var thai ud langs stranden. men du må køre ned og få en gang medister ho ho. MVH Ove

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.