Kategorier
Dagbog

03.11.2019 – Gode nyheder

Endelig ser det ud til at jeg får vinden lidt i ryggen, fordi de papirer jeg har brug for er på vej med posten ifølge UD jeg ringede til i fredags efter lang tid med mange tanker om hvad jeg skulle gøre ved de tiltagende problemer på grund af nakken.

Så jeg fik min landlord til at køre mig til en telebutik hvor jeg købte taletid så jeg kunne ringe til UD og råbe hjælp der virkede efter vel 10 minutters ventetid og en opfordring til at ringe tilbage, men jeg var godt kørende med 200 Minutters taletid så ventede tålmodigt indtil det var min tur. Jeg skulle dog igennem 3 forskellige før jeg ramte én der åbenbart vidste hvad der skulle gøres og bad mig om at være tålmodig og vente på et opkald der så kom senere på eftermiddagen. Damen lyttede til mine beklagelser og sagde så at hun ville sende det blå sygesikringsbevis og en anden formular E121DK der betyder at hospitalet her skal behandle mig som om jeg var græker, altså på samme måde som de lokale, og hun ville sende dem ekspres med det samme sagde hun og ønskede mig god bedring.

Hold da op jeg blev glad for det og udsigten til at få det godt igen nu det går mindre godt hvor jeg nu ikke kan gå til købmand uden at vælte og er begyndt at småtjatte i bukserne der ifølge nettet betyder at jeg hurtigst muligt skal opereres, så det passer jo super at papirene forhåbentlig kommer i næste uge så jeg selv kan handle igen nu jeg absolut skal lege væltepeter 🙂

Min landlord der jo er Pater og vist altid har uniformen på, er en vældig flink mand der da vi på vej tilbage til lejligheden stopper bilen og tænder for Google Translate og får forklaret at han kender en der er ortopæd kirurg på det lokale hospital og han vil føre os sammen på FB og at jeg skal hen til hende når det er tid og at han nok skal køre mig selv om der er langt, flinker fyr der igen havde en fyldt bærepose med tomater, peber og agurker fra hans økologiske farm som han kalder siger, det er nu anden gang at han bombarderer mig med grøntsager der smager skide godt.

Ellers sker her ikke noget særligt fordi jeg ikke kan komme ud, jeg fik taget mig sammen til at geninstallere Windows 7 og fandt de vise sten i den forbindelse ! For man skal bruge et gammeldags tastatur med ledning under installationen der er skide irriterende, så nu jeg ikke havde sådan et aktiverede jeg hjernen og fandt til sidst ud af hvordan man sagtens kan installere uden sådan et, tænk det har taget mig så mange år at finde ud af nu det er så nemt, måske fordi jeg har haft et gammelt tastatur liggende af samme grund, men nu er jeg klogere 😉

Det er blevet vinter her med blæst og regn der har fået den sidste restaurant på promenaden til at lukke der er pisse irriterende fordi det nærmeste sted at spise nu er ‘oppe’ i byen der for mig er 2 – 300 meter væk men lige så godt kunne have ligget i Rusland nu jeg ikke kan gå så langt, så godt jeg fik købt et par gryder og en stegepande så jeg selv kan lave mad nu de bare lukker ned uden at spørge mig først 🙂 🙂

Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Kategorier
Dagbog

25.08.2019 Store beslutninger venter !


For det viser sig at min hudfarve har stor indflydelse på prisen for en operation her der gør at jeg ikke på nogen måde har mulighed for at spare op til den inden for en rimelig tid.

Så jeg står over for en stor beslutning jeg vender tilbage tilbage til når brikkerne er faldet på plads og jeg kan få et normalt liv igen. For jeg kan kun komme ud via min taxa der er flink til at hjælpe mig med diverse ting, ellers bruger jeg hverdagen på at gå forsigtigt rundt hjemme med hovedet holdt helt stift for ikke at ryge på røven der er enormt kedeligt mens jeg æder hovedpinepiller som bolcher for at holde en ekstrem hovedpine lidt på afstand. En hel nats søvn er noget jeg kun kan drømme om selv om jeg gør hvad jeg kan og har indset at det ikke kan fortsætte og er grunden til mit skriv om en stor beslutning.

Så der er masser af tid til at gøre alt muligt på nettet altså indtil min Pc installation brød sammen på grund af en fejl fra min side, så den er sat til side og har nu ‘kun’ den bærbare der har sine begrænsninger men i det mindste kan slå tiden lidt ihjel. Desværre ligger alle mine ting jeg bruger til bloggen og billeder på en harddisk fra den store Pc jeg ikke har plads til at flytte uden at skulle bruge en god slat penge jeg ikke er villig til at bruge lige nu, så jeg er gået i flyverskjul indtil der er styr på tingene !

I den tid i ikke har hørt fra mig har der været flere store brande i Davao og endda en der ødelagde mit lokale apotek her i Mintal hvor jeg bor, antallet af døde på grund af Dengue er nu oppe på 800 i Filippinerne og de små bangkas bliver ved med sejle til trods for forbud der næsten hver dag koster menneskeliv når de rejser mellem øerne, så alt er som det plejer at være og jeg kan garanteret skrive det samme de næste mange år inden der sker ændringer.

Med alt det her der sker i mit liv lige nu er der ingen grund til at skrive i Dagbogen så vender tilbage når jeg for en gangs skyld kan skrive noget positivt og smile lidt igen.


Det var bare det jeg ville sige.

Pen.

Kategorier
Dagbog

09.04.2019 – Frank næsten i himlen !

Eftersom jeg ikke kan bruge mit video program har jeg bare uploadet denne stump film til Youtube der er en lille del af det jeg fik filmet på vej op og ned ad bakkerne, tag det som det er med hensyn til kvalitet og så videre da jeg intet kan gøre ved det lige nu !!

Men det var en spændende tur 😉

Kategorier
Dagbog

09.01.2019 – Koh Samui 12.12.2009

Sad som sædvanligt og rodede og fandt en Dagbog jeg skrev for lang tid siden, den synes jeg da i skal læse nu der ikke er så længe til jul 😉

Kategorier
Dagbog

15.12.2018 -Fed humor

dcx-74932293-20181213222500

https://ekstrabladet.dk/ingemann/

Kategorier
Dagbog

08.09.2018 – Sikke et mas !

 

20180904_144207

Med at få køleskabet ind da gutterne kom med det til aftalt tid, bagdørene blev åbnet og en enorm papkasse der indeholdt skabet stod der og så skræmmende ud og så på ingen måde ud til at kunne komme ind i huset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier
Dagbog

03.09.2018 Og 6 timer senere !

 

20180901_134634

Efter en tur gennem byen i et hæsblæsende tempo hvor jeg stormende målrettet næsten løb gennem den ene forretning efter den anden i jagten på et prisrigtigt køleskab hvor jeg i tilgift fik hold i nakken der virkelig kan sætte tempoet ned, var jeg rigtig glad da jeg endelig kunne køre mit kort gennem den lille sprække og betale den ’gamle’ pris for det køleskab jeg ikke kan leve uden 🙂

Kategorier
Dagbog

01.09.2018 – Satans osse !

Her har man gået og sparet og ventet til overskuddet på kontoen var stort nok til at købe det køleskab jeg bare må eje og hvad sker der !